Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia?]Moderatorzy

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy moderatorzy! Mam dla was zarówno sugestię jak i do was prośbę. Prosze abyście z łaski swojej NIE NAPIERDALALI tak tymi swoimi ostrzezeniami, bo to sie powoli robi pojebane. Nie widzicie tego? Nawet nie którzy zaczynają robić coś w stylu @antywarn pod postem bo sie normalnie nie da podyskutować, przykład? prosze:

http://www.mpcforum.pl/topic/958203-pytanie-czy-da-sie-wyzerowac-rankedy/

Gość napisał pytanie, na które odpowiedzią może być TAK lub NIE

Witam mam pytanie czy jest jakaś opcja wyzerowania gier rankingowych żeby było 0 rozegranych gier? , odpowiedzi:

Nie ma takiej możliwości - bez warna

Nie - z warnem

I powiedzcie mi teraz jakim kurwa prawem, napisał to samo, tylko krócej i dostał warna, za co kurwa dostał warna!? Wytłumaczcie mi, bo kurwa nie rozumiem, DOKŁADNIE TO SAMO napisał i dostał warna.

Prosze jakiegoś global moda, o ogarnięcie tych pierdolonych modów, bo kara ich się nie ima, a robią co chcą. Kolejną sugestią jest stworzenie działu Skargi, w którym to będzie można wrzucać takie oto bezpodstawnie dodane pkt. ostrzezen. Jest to w końcu forum, gdzie ludzie się wypowiadają, a nie jakiś niewiadomo jaki klub dyskusyjny...

Opublikowano

Za powielanie odpowiedzi też są warny.Po co pisać skoro była już udzielona odpowiedź ?Co to da że ktoś 20 x napisze post " Nie"

Widać że takie coś jak " kultura" jest Ci obce

Wyzywać to Sobie możesz kolegów na podwórku o ile ich masz

Opublikowano

Jest to powielanie postów, czyli te same odpowiedzi tylko ubrane w innej formie, więc mod słusznie wykonał pracę i nie ma czego się czepiać.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Tak samo jak up.

Powielał odpowiedź

Ten napisał NIE

no i inny piszą NIE

Jaki tego sens? jak już jeden napisał.

Jeżeli jeszcze coś doda to to już nie jest pow.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Każda odpowiedź powinna zostać poparta argumentami. W sytuacji, kiedy tych argumentów nie ma wypowiedź jest nieprzydatna i nagradzana.

Nikt tutaj sobie warnów sam z siebie nie nadaje. Każdy kieruje się regulaminem, a my jesteśmy powołani do tego, by utrzymywać na forum porządek.

Dodatkowo, tak jak napisali poprzednicy. W tej sytuacji było to powielanie odpowiedzi. Kasumi nie otrzymał ostrzeżenie prawdopodobnie z powodu zielonej parasolki, jak i poprzez zawarcie głębszej wypowiedzi w swoim poście.

Edit: Powstrzymaj emocje. Najlepszą metodą na to, jest lektura. Ja osobiście polecam Ci regulamin globalny na początek.

Opublikowano

Drodzy moderatorzy! Mam dla was zarówno sugestię jak i do was prośbę. Prosze abyście z łaski swojej NIE NAPIERDALALI tak tymi swoimi ostrzezeniami, bo to sie powoli robi pojebane. Nie widzicie tego? Nawet nie którzy zaczynają robić coś w stylu @antywarn pod postem bo sie normalnie nie da podyskutować, przykład? prosze:

http://www.mpcforum.pl/topic/958203-pytanie-czy-da-sie-wyzerowac-rankedy/

Gość napisał pytanie, na które odpowiedzią może być TAK lub NIE

Witam mam pytanie czy jest jakaś opcja wyzerowania gier rankingowych żeby było 0 rozegranych gier? , odpowiedzi:

Nie ma takiej możliwości - bez warna

Nie - z warnem

I powiedzcie mi teraz jakim kurwa prawem, napisał to samo, tylko krócej i dostał warna, za co kurwa dostał warna!? Wytłumaczcie mi, bo kurwa nie rozumiem, DOKŁADNIE TO SAMO napisał i dostał warna.

Prosze jakiegoś global moda, o ogarnięcie tych pierdolonych modów, bo kara ich się nie ima, a robią co chcą. Kolejną sugestią jest stworzenie działu Skargi, w którym to będzie można wrzucać takie oto bezpodstawnie dodane pkt. ostrzezen. Jest to w końcu forum, gdzie ludzie się wypowiadają, a nie jakiś niewiadomo jaki klub dyskusyjny...

1. Słusznie, powielanie odpowiedzi.

2. Zobacz sobie ten temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/956871-rozstrzygnietepytaniesugestiaodwolania-od-warnow/
EOT.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Sam kokosz pisał że odpowiedź musimy rozwinąć bo jeżeli napiszemy "nie" lub "tak" to jest to spam, trzeba rozwinąć swoją odpowiedź lub pytanie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

MPCForum jest tak dużym forum, że codziennie w działach jest masa postów, które są zaliczane do spamu, offtopu, powielania odpowiedzi itp.

Jeśli ktoś będzie pisał posty zgodne z regulaminem globalnym i lokalnym to nie będzie otrzymywał %.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

dlatego ja sie boje udzielac bo nie chce kolejnego konta stracic xD

Opublikowano

Jest to powielanie postów, czyli te same odpowiedzi tylko ubrane w innej formie, więc mod słusznie wykonał pracę i nie ma czego się czepiać.

Powielanie ? To dlaczego post numer 3, nie dostał warna ?
Opublikowano

Za powielanie odpowiedzi też są warny.Po co pisać skoro była już udzielona odpowiedź ?Co to da że ktoś 20 x napisze post " Nie"

Widać że takie coś jak " kultura" jest Ci obce

Wyzywać to Sobie możesz kolegów na podwórku o ile ich masz

Każda odpowiedź powinna zostać poparta argumentami. W sytuacji, kiedy tych argumentów nie ma wypowiedź jest nieprzydatna i nagradzana.

Nikt tutaj sobie warnów sam z siebie nie nadaje. Każdy kieruje się regulaminem, a my jesteśmy powołani do tego, by utrzymywać na forum porządek.

Dodatkowo, tak jak napisali poprzednicy. W tej sytuacji było to powielanie odpowiedzi. Kasumi nie otrzymał ostrzeżenie prawdopodobnie z powodu zielonej parasolki, jak i poprzez zawarcie głębszej wypowiedzi w swoim poście.

Edit: Powstrzymaj emocje. Najlepszą metodą na to, jest lektura. Ja osobiście polecam Ci regulamin globalny na początek.

Nic dodać, nic ująć.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Moderatorzy kierują się regulaminem i nie wciskają tych wszystkich ostrzeżeń z czystej złości, po prostu wykonują swoją pracę. Trzeba kierować się przy tym jednak także zdrowym myśleniem. Kiedy widzę, że ktoś popełnił błąd po raz pierwszy daje mu tylko upomnienie bez procentów. Wprowadziliśmy parasolki mają one specjalne przywileje i dla nich moderatorzy muszą, podkreślam muszą być bardziej wyrozumiali. Jeśli chodzi już o bardziej zaawansowanych userów, to już tylko decyduje dobra wola moderatora czy najpierw kogoś upomni czy od razu zastosuje odpowiednią sankcje. Wszystko trzeba robić z głową ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...